Hotel Kyiv

Sağ Yaka, Kiev
Hotel Kyiv Genel
Hotel Kyiv Genel
Hotel Kyiv Genel
Hotel Kyiv Öne Çıkan Resim
Hotel Kyiv Dış Mekan
Image More +87 fotoğraf
Hotel Kyiv
Mykhaila Hrushevskogo Street, 26/1 Sağ Yaka, Kiev

Hotel Kyiv misafirlere Kyiv merkezinde, Nikolay Vatutin Anıtı ve Verkhovna Rada (Ukrayna Yüksek Şurası) yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Mariyinsky Sarayı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Ukrayna Bakanlar Kurulu Binası ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 140 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Kyiv bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 0 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior Tek Kişilik Oda
Room
Classic Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Economy Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Business Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x