Shepherd's Tree Game Lodge

Pilanesberg Ulusal Parkı
Shepherd's Tree Game Lodge Genel
Shepherd's Tree Game Lodge Genel
Shepherd's Tree Game Lodge Genel
Shepherd's Tree Game Lodge Genel
Shepherd's Tree Game Lodge Genel
Image More +59 fotoğraf
Shepherd's Tree Game Lodge
Pilanesberg National Park , Pilanesberg Ulusal Parkı

Shepherd's Tree Game Lodge misafirlere Pilanesberg Ulusal Parkı bölgesinde, milli parkta ve Pilanesberg National Park yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı küçük otel The Valley of Waves ile 11,2 mi (18 km) ve Waterworld ile 12,1 mi (19,5 km) mesafede.

Restoranda Shepherd's Tree Game Lodge misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 29 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Küçük otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa
Room
Standard Oda
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x