Bakubung Bush Lodge

Ledig
Bakubung Bush Lodge Genel
Bakubung Bush Lodge Genel
Bakubung Bush Lodge Genel
Bakubung Bush Lodge Genel
Bakubung Bush Lodge Genel
Image More +92 fotoğraf
Bakubung Bush Lodge
Pilanesburg National Park , Ledig

Pilanesberg Ulusal Parkı bölgesindeki Bakubung Bush Lodge misafirlere milli parkta, The Valley of Waves ve Waterworld ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı küçük otel Sun City Kumarhanesi ile 10,4 km ve The Gary Player Golf Course ile 10,6 km mesafede.

Motswedi Bar bar/oturma salonu misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

100 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimiz safari deneyimi yaşayabilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık tenis kortları ve açık havuz vardır. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (West)
Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Executive
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Central)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (East)
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Central)
Room
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x