Sharm Bride Resort Aqua & SPA

Sinai Peninsula, Nabq
Sharm Bride Resort Aqua & SPA Öne Çıkan Resim
Sharm Bride Resort Aqua & SPA Dış Mekan
Sharm Bride Resort Aqua & SPA İç Mekan
Sharm Bride Resort Aqua & SPA Kahvaltı
Sharm Bride Resort Aqua & SPA Yerinde Yemek
Image More +14 fotoğraf
Sharm Bride Resort Aqua & SPA
Peace Road - Nabq Bay Sinai Peninsula, Nabq

Şarm El-Şeyh bölgesindeki Sharm Bride Resort Aqua & SPA misafirlere alışveriş bölgesinde, Nabq Bay ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Rehana Plajı ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Naama Körfezi ile 13,7 mi (22,1 km) ve SOHO Meydanı ile 6,1 mi (9,8 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 127 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x