Shark Bay Oasis

Sinai Peninsula, Sharm El Sheikh
Shark Bay Oasis Genel
Shark Bay Oasis Genel
Shark Bay Oasis Genel
Shark Bay Oasis Genel
Shark Bay Oasis Genel
Image More +56 fotoğraf
Shark Bay Oasis
Shark's Bay Sinai Peninsula, Sharm El Sheikh

Shark Bay Oasis misafirlere Şarm El-Şeyh bölgesinde, denize sıfır, Shark's Bay (Köpekbalığı Körfezi) ile Köpek Balığı Körfezi Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan villa Naama Körfezi ile 8,9 mi (14,3 km) ve SOHO Meydanı ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için villada belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 80 ayrı ayrı döşenmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda Tek Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 4 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu Akdeniz stili villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Panoramic Apart Daire, 2 Yatak Odası, Plaj Manzaralı
Room
Tek Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı (Panoramic)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x