Sharanam Green Resort

Calangute
Sharanam Green Resort Genel
Sharanam Green Resort Genel
Sharanam Green Resort Öne Çıkan Resim
Sharanam Green Resort Dış Mekan
Sharanam Green Resort Dış Mekan
Image More +64 fotoğraf
Sharanam Green Resort
124/3, Gauravaddo, Calangute- Condolim Road, Calangute, Bardez , Calangute

Sharanam Green Resort misafirlere Calangute (Gauravaddo) bölgesinde, Baga Plajı ve St. Anthony Şapeli ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Candolim Plajı ile 0,4 mi (0,7 km) ve Calangute Plajı ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Vegie the Deli restoranı ideal, bu restoran vejetaryen mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için 35 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Family Oda
Room
Luxury Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x