Shanzu Beach Apartment Ocean view

Kenya Coast, Shanzu
Shanzu Beach Apartment Ocean view Genel
Shanzu Beach Apartment Ocean view Genel
Shanzu Beach Apartment Ocean view Öne Çıkan Resim
Shanzu Beach Apartment Ocean view Dış Mekan
Shanzu Beach Apartment Ocean view Oda Manzaraları
Image More +18 fotoğraf
Shanzu Beach Apartment Ocean view
Shanzu Kenya Coast, Shanzu

Bu apart daire konaklamanızda Mombasa bölgesinde, Bamburi Plajı ile 2,2 km (1,4 mi) ve Haller Park ile 6,2 km (3,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan daire Nguuni Nature Sanctuary ile 7,1 km (4,4 mi) ve Mombasa Marine National Park ile 13,5 km (8,4 mi) mesafede.

Klimalı bu dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 38-inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için masa ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı, Denize Bakan

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x