Shangri-La Residences and Apartments

Şeyh Zayed Yolu
Shangri-La Residences and Apartments Genel
Shangri-La Residences and Apartments Genel
Shangri-La Residences and Apartments Genel
Shangri-La Residences and Apartments Genel
Shangri-La Residences and Apartments Genel
Image More +43 fotoğraf
Shangri-La Residences and Apartments
Sheikh Zayed Road PO Box 75880 , Şeyh Zayed Yolu

Shangri-La Residences and Apartments konaklamanızda Dubai merkezinde, Dubai World Trade Centre ve City Walk Alışveriş Merkezi 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Dubai Alışveriş Merkezi ile 3,6 km ve Burj Khalifa ile 3,9 km mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Dunes Cafe misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 428 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, kapalı havuz ve spa küveti gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır. Gününüzü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilirsiniz.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Executive
Executive Stüdyo
2
2 Odalı Apart Daire
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x