Residence Inn by Marriott Sheikh Zayed Road

Trade Centre Area
Residence Inn by Marriott Sheikh Zayed Road Genel
Residence Inn by Marriott Sheikh Zayed Road Öne Çıkan Resim
Residence Inn by Marriott Sheikh Zayed Road Dış Mekan
Residence Inn by Marriott Sheikh Zayed Road Dış Mekan
Residence Inn by Marriott Sheikh Zayed Road Dış Mekan
Image More +89 fotoğraf
Residence Inn by Marriott Sheikh Zayed Road
Sheikh Zayed Road , Trade Centre Area

Residence Inn by Marriott Sheikh Zayed Road konaklamanızda Dubai merkezinde, Museum of the Future ve Dubai Uluslararası Finans Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Dubai World Trade Centre ile 3,3 km ve Dubai Akvaryum ve Su Altı Hayvanat Bahçesi ile 3,6 km mesafede.

Turkish Lounge yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 430 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü, açık havuz ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz ulaşım servisiyle yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Premium
Premium Süit, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Premium
Premium Süit, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Stüdyo, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası
Premium
Premium Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x