Shangri La Penthouses by Cheap Getaway

Puerto Vallarta
Shangri La Penthouses by Cheap Getaway Öne Çıkan Resim
Shangri La Penthouses by Cheap Getaway Oda Manzaraları
Shangri La Penthouses by Cheap Getaway Oda Manzaraları
Shangri La Penthouses by Cheap Getaway Oda Düzeni
Shangri La Penthouses by Cheap Getaway Oda Düzeni
Image More +21 fotoğraf
Shangri La Penthouses by Cheap Getaway
385 Av. Paseo de la Marina Sur Marina Vallarta , Puerto Vallarta

Shangri La Penthouses by Cheap Getaway size Puerto Vallarta (Marina Vallarta (Vallarta Marinası)) bölgesinde, Kruvaziyer Terminali ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Malecon ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bay of Banderas (Banderas Körfezi) ile 0,8 mi (1,2 km) ve Los Muertos Plajı ile 6 mi (9,6 km) mesafede.

Shangri La Penthouses by Cheap Getaway misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz barı bulunuyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, fırınlar ve set üstü ocak mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 55 inç LED televizyon, DVD oynatıcı ve uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 spa küveti ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Çatı Katı Süiti (Penthouse), 5 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Mutfak
Room
Luxury Çatı Katı Süiti (Penthouse), 5 Yatak Odası, Mutfak, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x