Melia Puerto Vallarta - All inclusive

Pasifik Sahili, Puerto Vallarta
Melia Puerto Vallarta - All inclusive Genel
Melia Puerto Vallarta - All inclusive Genel
Melia Puerto Vallarta - All inclusive Genel
Melia Puerto Vallarta - All inclusive Genel
Melia Puerto Vallarta - All inclusive Genel
Image More +108 fotoğraf
Melia Puerto Vallarta - All inclusive
Paseo De La Marina Sur Lot H-7 Pasifik Sahili, Puerto Vallarta

Melia Puerto Vallarta - All inclusive konaklamanızda Puerto Vallarta bölgesinde, Bay of Banderas (Banderas Körfezi) ile 1 km (0,6 mi) ve La Isla Alışveriş Merkezi ile 4,7 km (2,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu her şey dâhil resort otel Cotton House ile 7,5 km (4,7 mi) ve Malecon ile 8,6 km (5,4 mi) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Quetzal yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 4 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve plazma televizyon bulunan 324 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için açık tenis kortları, sağlık kulübü ve açık havuz mevcuttur. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu resort otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Melia
Melia Garden View
Premium
Premium Süit, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Room
Melia Room, Okyanus Manzaralı
Room
Premium Ocean Front
Room
Family Oda
Room
Premium Süit, Bahçe Manzaralı (Junior)
Room
Premium Süit, 1 Yatak Odası (Master)
Room
Junior Süit, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x