Shanghai Pudong Airport Yueshangju Hotel

Şanghay
Shanghai Pudong Airport Yueshangju Hotel Genel
Shanghai Pudong Airport Yueshangju Hotel Öne Çıkan Resim
Shanghai Pudong Airport Yueshangju Hotel Dış Mekan
Shanghai Pudong Airport Yueshangju Hotel Dış Mekan
Shanghai Pudong Airport Yueshangju Hotel Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Shanghai Pudong Airport Yueshangju Hotel
No.359 South Chuanhuan Road Pudong District , Şanghay

Shanghai Pudong Airport Yueshangju Hotel misafirlere Şangay (Pudong) bölgesinde, Chuansha Parkı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Sanjiagang Plaj Parkı ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Shanghai Disneyland© ile 7,8 km (4,8 mil) ve Shanghai Zhangjiang Yüksek Teknoloji Parkı ile 12,1 km (7,5 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 82 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Business İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Business Tek Kişilik Oda
Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x