Shanghai Future Shangju Hotel

Şanghay
Shanghai Future Shangju Hotel Genel
Shanghai Future Shangju Hotel Öne Çıkan Resim
Shanghai Future Shangju Hotel Dış Mekan
Shanghai Future Shangju Hotel İç Mekan
Shanghai Future Shangju Hotel Kahvaltı
Image More +26 fotoğraf
Shanghai Future Shangju Hotel
No.815, Miaojing Road Chuansha Town, Pudong District , Şanghay

Shanghai Future Shangju Hotel misafirlere Şangay (Pudong) bölgesinde, Chuansha Parkı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Shanghai Disneyland© ile 13 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Sanjiagang Plaj Parkı ile 9,6 km (6 mil) ve Shanghai Zhangjiang Yüksek Teknoloji Parkı ile 11,7 km (7,3 mil) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 54 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x