Shanghai Fliport Garden Hotel

Puxi, Şanghay
Shanghai Fliport Garden Hotel Genel
Shanghai Fliport Garden Hotel Öne Çıkan Resim
Shanghai Fliport Garden Hotel Kahvaltı
Shanghai Fliport Garden Hotel Yerinde Yemek
Shanghai Fliport Garden Hotel Oda Manzaraları
Image More +13 fotoğraf
Shanghai Fliport Garden Hotel
No. 425 Yingbin 1st street Puxi, Şanghay

Shanghai Fliport Garden Hotel misafirlere Şangay (Changning) bölgesinde, Hongqiao Int’l Pearl City Zanaatkarlar Çarşısı ve Şanghay Hayvanat Bahçesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Eski Fransız İmtiyazlı Bölgesi ile 9,6 mi (15,5 km) ve Rıhtım Bölgesi ile 9,9 mi (15,9 km) mesafede.

Shanghai Fliport Garden Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 180 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x