Shama Hub New City Changchun

Changchun
Shama Hub New City Changchun Genel
Shama Hub New City Changchun Genel
Shama Hub New City Changchun Genel
Shama Hub New City Changchun Öne Çıkan Resim
Shama Hub New City Changchun Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Shama Hub New City Changchun
No. 1699 Huahui Road Nanguan District , Changchun

Shama Hub New City Changchun misafirlere Changchun (Nanguan) bölgesinde, Nanhu Park ve Changchun City Stadyumu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Northeast Normal University ile 3,5 mi (5,7 km) ve Changchun Children's Park ile 4,6 mi (7,5 km) mesafede.

Shama Hub New City Changchun misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için klimalı odalarda düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 2 Yatak Odası
Room
Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Stüdyo, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Stüdyo, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x