Shalimar Beach Resort

Güney Sri Lanka Sahili, Western Province
Shalimar Beach Resort Öne Çıkan Resim
Shalimar Beach Resort Yerinde Yemek
Shalimar Beach Resort Oda Manzaraları
Shalimar Beach Resort Konum Öne Çıkanlar
Shalimar Beach Resort Konum Öne Çıkanlar
Image More +11 fotoğraf
Shalimar Beach Resort
Wadduwa Pothupitiya Road Güney Sri Lanka Sahili, Western Province

Shalimar Beach Resort misafirlere Wadduwa bölgesinde, plajda, Pothupitiya Plajı yakınında ve Wadduwa Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Bentota Plajı ile 14,6 mi (23,6 km) ve Kalatura Plajı ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için resort otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

25 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için 24 saat açık sağlık kulübü, açık havuz ve kiralık bisiklet vardır. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı, Denize Bakan
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Teras, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x