Larn's villa

Güney Sri Lanka Sahili, Western Province
Larn's villa Öne Çıkan Resim
Larn's villa İç Mekan
Larn's villa Yerinde Yemek
Larn's villa Yerinde Yemek
Larn's villa Yerinde Yemek
Image More +19 fotoğraf
Larn's villa
Beach Road, Pohaddaramulla, Wadduwa Güney Sri Lanka Sahili, Western Province

Larn's villa misafirlere Wadduwa bölgesinde, plaj yakınında, Pothupitiya Plajı yakınında ve Wadduwa Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bentota Plajı ile 15,4 mi (24,8 km) ve Kalatura Plajı ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 8 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x