Shahpura Haveli

Shahpura
Shahpura Haveli Genel
Shahpura Haveli Genel
Shahpura Haveli Genel
Shahpura Haveli Genel
Shahpura Haveli Genel
Image More +36 fotoğraf
Shahpura Haveli
MOTI MAHAL CHAUPAR, SHAHPURA , Shahpura

Shahpura Haveli misafirlere Viratnagar (Shahpura) bölgesinde, Amber Kalesi ile 32 mi (51,4 km) mesafede ve Amity Üniversitesi ile 15,5 mi (25 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Samode Sarayı ile 22,4 mi (36,1 km) ve Samode Bagh Bahçesi ile 23,2 mi (37,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

5 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x