Sunrise Health Resort

Chandwaji
Sunrise Health Resort Genel
Sunrise Health Resort Genel
Sunrise Health Resort Genel
Sunrise Health Resort Genel
Sunrise Health Resort Genel
Image More +147 fotoğraf
Sunrise Health Resort
Delhi-Chandwaji Ajmer Bypass Express Highway , Chandwaji

Sunrise Health Resort misafirlere Jamwa Ramgarh (Chandwaji) bölgesinde, Amity Üniversitesi ile 6 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Amber Kalesi ile 20,6 mi (33,2 km) ve Jal Mahal ile 24,7 mi (39,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için özel havuz olan 80 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Özel mutfak ve içinde buzdolabı. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz gece kulübü, ücretsiz su parkı ve açık tenis kortları gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, gözetimli çocuk bakımı ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Luxury Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x