Shahdag Hotel & Spa

Guba-Khachmaz Region
Shahdag Hotel & Spa Genel
Shahdag Hotel & Spa Genel
Shahdag Hotel & Spa Genel
Shahdag Hotel & Spa Genel
Shahdag Hotel & Spa Genel
Image More +60 fotoğraf
Shahdag Hotel & Spa
KP29 Qusar-Leze, Motor Road , Guba-Khachmaz Region

Qusar bölgesindeki Shahdag Hotel & Spa misafirlere dağda, Laza Şelalesi ve Eniğ Camisi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel, Şahdağ ile aynı bölgededir.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 173 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca sağlık kulübü ve kapalı havuz sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Plaza View)
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Junior
Junior Süit (Plaza View)
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda (Plaza View )
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Dağ Manzaralı
Junior
Junior Süit, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x