Quba Vadi Chalet Hotel

Guba-Khachmaz Region
Quba Vadi Chalet Hotel Genel
Quba Vadi Chalet Hotel Dış Mekan
Quba Vadi Chalet Hotel Dış Mekan
Quba Vadi Chalet Hotel Dış Mekan
Quba Vadi Chalet Hotel Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Quba Vadi Chalet Hotel
Kusnatqazma Village , Guba-Khachmaz Region

Quba Vadi Chalet Hotel misafirlere Quba bölgesinde, nehir kıyısında, Sunni Mosque ile 5,2 mi (8,4 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Eniğ Camisi ve Laza Şelalesi ile aynı bölgededir.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 24 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x