Seven Streams Bed and Breakfast

Highveld Ridge, Sandton
Seven Streams Bed and Breakfast Öne Çıkan Resim
Seven Streams Bed and Breakfast Dış Mekan
Seven Streams Bed and Breakfast Dış Mekan
Seven Streams Bed and Breakfast Oda Düzeni
Seven Streams Bed and Breakfast Oda Düzeni
Image More +15 fotoğraf
Seven Streams Bed and Breakfast
136A 9th Street Parkmore Sandton Highveld Ridge, Sandton

Seven Streams Bed and Breakfast konaklamanızda Sandton (Parkmore) bölgesinde, Sandton Kongre Merkezi ve Sandton City Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Morningside Mediclinic ile 1,8 km ve Wanderers Stadyumu ile 5,4 km mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer istek üzerine hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Bahçeli
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Bahçeli
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x