Sandton Farmhouse

Highveld Ridge, Sandton
Sandton Farmhouse Öne Çıkan Resim
Sandton Farmhouse Dış Mekan
Sandton Farmhouse Dış Mekan
Sandton Farmhouse İç Mekan
Sandton Farmhouse Şaraphane
Image More +23 fotoğraf
Sandton Farmhouse
128 8th St Highveld Ridge, Sandton

Sandton (Parkmore) bölgesindeki Sandton Farmhouse misafirlere Johannesburg Menkul Kıymetler Borsası ve Morningside Mediclinic ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Montecasino Kumarhanesi ile 6,9 mi (11,1 km) ve Gold Reef City Tema Parkı ile 13,9 mi (22,4 km) mesafede.

Misafirlere her gün 6.30 ve 8.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirler için duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Havuz Manzaralı
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x