Seven Seas Hotel and Apartment

Orta Vietnam, Tân Lập
Seven Seas Hotel and Apartment Öne Çıkan Resim
Seven Seas Hotel and Apartment Dış Mekan
Seven Seas Hotel and Apartment Dış Mekan
Seven Seas Hotel and Apartment Dış Mekan
Seven Seas Hotel and Apartment İç Mekan
Image More +45 fotoğraf
Seven Seas Hotel and Apartment
118A Trinh Phong Orta Vietnam, Tân Lập

Seven Seas Hotel and Apartment konaklamanızda Nha Trang (Tran Phu Plajı) bölgesinde, Louisiane Fermentasyon Evi ve Nha Trang Gece Pazarı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Bai Duong Plajı ile 4,8 km (3 mil) ve Nha Trang Limanı ile 5 km (3,1 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 49 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

City
City Stüdyo, Balkon, Şehir Manzaralı (Seven Seas )
Family
Family Oda, Şehir Manzaralı
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x