Honzo Hotel

Tân Lập
Honzo Hotel Genel
Honzo Hotel Genel
Honzo Hotel Genel
Honzo Hotel Öne Çıkan Resim
Honzo Hotel Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Honzo Hotel
124 Hong Bang Tan Lap, Tp.Nha Trang, Khanh Hoa , Tân Lập

Honzo Hotel misafirlere Nha Trang merkezinde, Do Dien Khanh Galerisi yakınında ve Nha Trang Gece Pazarı ile yürüyerek 7 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bai Dai Plajı ile 14,1 mi (22,7 km) ve Xom Moi Market ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 42 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x