Seven Rooms Villadorata

Doğu Sicilya, Noto Tarihi Merkezi
Seven Rooms Villadorata Genel
Seven Rooms Villadorata Öne Çıkan Resim
Seven Rooms Villadorata İç Mekan
Seven Rooms Villadorata Yerinde Yemek
Seven Rooms Villadorata Oda Manzaraları
Image More +48 fotoğraf
Seven Rooms Villadorata
Via Camillo Benso Conte di Cavour, 53 Doğu Sicilya, Noto Tarihi Merkezi

Seven Rooms Villadorata misafirlere Noto merkezinde, Villadorata Sarayı ve Nicolaci Sarayı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan oda ve kahvaltı sunan otel Vittorio Emanuele Tiyatrosu ile 0,2 mi (0,3 km) ve San Domenico Kilisesi ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada iPod takma konsolu ve ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 52 inç Akıllı televizyonlar sunulur. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Grand Suite
Room
Junior Suite
Room
Deluxe
Room
Deluxe with Private Terrace
Room
Deluxe Studio
Room
Master Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x