Seven Doors in Gramercy Makati

Metro Luzon Urban Beltway, Makati
Seven Doors in Gramercy Makati Genel
Seven Doors in Gramercy Makati Öne Çıkan Resim
Seven Doors in Gramercy Makati Dış Mekan
Seven Doors in Gramercy Makati Oda Manzaraları
Seven Doors in Gramercy Makati Oda Manzaraları
Image More +30 fotoğraf
Seven Doors in Gramercy Makati
Kalayaan Avenue corner Salamanca St. Metro Luzon Urban Beltway, Makati

Seven Doors in Gramercy Makati misafirlere Makati (Merkez) bölgesinde, Ayala Triangle Gardens ve Avustralya Elçiliği Manila ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire SM Mall of Asia ile 4,5 mi (7,2 km) ve Fort Bonifacio Merkezi İş Bölgesi ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Apart dairede oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Room
Stüdyo, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x