Seuya Hotel

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Seuya Hotel Genel
Seuya Hotel Genel
Seuya Hotel Genel
Seuya Hotel Öne Çıkan Resim
Seuya Hotel Dış Mekan
Image More +85 fotoğraf
Seuya Hotel
Street 27 Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Seuya Hotel size Siem Reap merkezinde, Angkor Wat ve Apsara Tiyatrosu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,5 mi (0,8 km) ve Made in Cambodia Market ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Otelin restoranı Seuya Hotel Café misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.3 ve 10 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 43 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 20 toplantı odası vardır. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Junior
Junior Süit, Balkon, Şehir Manzaralı
Family
Family Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Classic Oda
Room
Classic Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x