Setter House Agri Hotel

Apennine Mountains, Trevi
Setter House Agri Hotel Genel
Setter House Agri Hotel Genel
Setter House Agri Hotel Genel
Setter House Agri Hotel Genel
Setter House Agri Hotel Genel
Image More +201 fotoğraf
Setter House Agri Hotel
Via Fonte Pigge 6 Apennine Mountains, Trevi

Setter House Agri Hotel konaklamanızda Trevi bölgesinde, Clitunno Su Kaynakları ile 7 km (4,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu çiftlik oteli Gözü Yaşlı Hz. Meryem Tapınağı ile 0,8 mi (1,3 km) ve La Chiesa di S. Francesco ile 1 mi (1,5 km) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için SetterHouse AgriHotel ideal; otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

15 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu çiftlik otelinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası, Tepe Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dubleks, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x