Agriturismo Natalini

Apennine Mountains, San Lorenzo
Agriturismo Natalini Genel
Agriturismo Natalini Genel
Agriturismo Natalini Öne Çıkan Resim
Agriturismo Natalini Dış Mekan
Agriturismo Natalini Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Agriturismo Natalini
Località Casa Bozzi 4 Apennine Mountains, San Lorenzo

Trevi bölgesindeki Agriturismo Natalini konaklamanızda, La Chiesa di S. Francesco ve Gözü Yaşlı Hz. Meryem Tapınağı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çiftlik oteli Clitunno Su Kaynakları ile 5,5 mi (8,8 km) ve Paolo Bea ile 8,9 mi (14,3 km) mesafede.

Agriturismo Natalini misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 13 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Sınırlı olarak oda/kat hizmeti sunulur, beşik/çocuk yatağı (ücretli) istenebilir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu çiftlik otelinde misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Stüdyo
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x