Sethsiri

Güney Sri Lanka Sahili, Morakatiyara
Sethsiri Öne Çıkan Resim
Sethsiri Dış Mekan
Sethsiri Dış Mekan
Sethsiri Dış Mekan
Sethsiri Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Sethsiri
Sethsiri Moraketiara Güney Sri Lanka Sahili, Morakatiyara

Bu villa misafirlere Morakatiyara bölgesinde, plaj yakınında, Godellawela Plajı ve Mawella Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Kudawella Plajı ile 3,2 mi (5,1 km) ve Goyambokka Plajı ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Bu villada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Keyifli vakit geçirmeniz için 28-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu villada ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x