Sesa Boutique Hotel

Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Kanali
Sesa Boutique Hotel Genel
Sesa Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Sesa Boutique Hotel Dış Mekan
Sesa Boutique Hotel Dış Mekan
Sesa Boutique Hotel İç Mekan
Image More +44 fotoğraf
Sesa Boutique Hotel
Kanali Beach Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Kanali

Preveza bölgesindeki Sesa Boutique Hotel misafirlere deniz kıyısında, Agia Pelagia Manastırı ve Nikopolis Arkeoloji Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Antik Nikopolis ile 7,8 km (4,8 mi) ve Nea Sampsous Meydanı ile 7,8 km (4,8 mi) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için Sesa Restaurant and Bar ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 42-inç LED televizyon ve dijital TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Superior
Superior Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Süit
Süit
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı (Special Offer)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x