Serenity Island Resort

Bounty Adası
Serenity Island Resort Genel
Serenity Island Resort Genel
Serenity Island Resort Genel
Serenity Island Resort Genel
Serenity Island Resort Genel
Image More +54 fotoğraf
Serenity Island Resort
Serenity , Bounty Adası

Serenity Island Resort misafirlere Bounty Adası bölgesinde, plajda ve Vuda Point Marinası ile 9 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Denarau Limanı Marinası ile 18,8 mi (30,3 km) ve Port Denarau ile 19 mi (30,5 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Serenity Island restoranı ideal, bu restoran yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 23 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa (Ocean Breeze Bure)
Garden
Garden Breeze Family Bure
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Beachfront Bure)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Palms View Bure)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x