First Landing Beach Resort and Villas

Viseisei
First Landing Beach Resort and Villas Genel
First Landing Beach Resort and Villas Genel
First Landing Beach Resort and Villas Genel
First Landing Beach Resort and Villas Genel
First Landing Beach Resort and Villas Genel
Image More +159 fotoğraf
First Landing Beach Resort and Villas
Vuda Point , Viseisei

First Landing Beach Resort and Villas misafirlere Lautoka bölgesinde, denize sıfır ve Vuda Point Marinası ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Port Denarau ile 18,1 mi (29,2 km) ve Denarau Limanı Marinası ile 18,2 mi (29,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan plaj bar ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 43 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretli kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler 10 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Lautoka bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 180 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Bungalov
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Villa,
Villa, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Royal
Royal Villa
Room
Bungalov
Room
Bungalov, Okyanusa Sıfır
Room
Villa
Room
Apart Daire
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Villa, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x