Serenity Farm and Resort

Cebu Adası, Cebu
Serenity Farm and Resort Öne Çıkan Resim
Serenity Farm and Resort Dış Mekan
Serenity Farm and Resort Dış Mekan
Serenity Farm and Resort Dış Mekan
Serenity Farm and Resort Dış Mekan
Image More +79 fotoğraf
Serenity Farm and Resort
Sitio Tiguib, Brgy Malubog Cebu Adası, Cebu

Serenity Farm and Resort misafirlere Cebu bölgesinde, dağda, Sachiko's Little Kyoto ve Tops Manzara Seyir Alanı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu tatil evi SM City Cebu ile 8,1 mi (13 km) ve Waterfront Cebu City Kumarhanesi ile 7 mi (11,3 km) mesafede.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve pilav pişirici gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler spa küveti gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu tatil evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve su sebili mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Ev, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Dağ Manzaralı (1)
Family
Family Ev, Birden Çok Yatak Odası, Balkon, Dağ Manzaralı (2, All Rooms)
Family
Family Ev, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Dağ Manzaralı (3)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x