Marco Polo Plaza Cebu

Cebu Adası, Cebu
Marco Polo Plaza Cebu Genel
Marco Polo Plaza Cebu Genel
Marco Polo Plaza Cebu Genel
Marco Polo Plaza Cebu Öne Çıkan Resim
Marco Polo Plaza Cebu Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Marco Polo Plaza Cebu
Cebu Veterans Drive Nivel Hills, Apas Cebu Adası, Cebu

Marco Polo Plaza Cebu konaklamanızda Cebu merkezinde, Mango Square Alışveriş Merkezi ve Fuente Osmena Meydanı ile 15 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel SM City Cebu ile 4,5 km ve Cebu Mirası Anıtı ile 5,4 km mesafede.

Lobby Lounge yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 5 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 329 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sağlık kulübü, açık havuz ve sauna dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Cebu bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 11356 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Oda, Dağ Manzaralı
Premier
Premier Oda, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Continental
Continental Club Sea View
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Continental Club Mountain View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x