Serene Valley Apartments & Spa

Nairobi Upper Hill
Serene Valley Apartments & Spa Öne Çıkan Resim
Serene Valley Apartments & Spa Dış Mekan
Serene Valley Apartments & Spa Kahvaltı
Serene Valley Apartments & Spa Yerinde Yemek
Serene Valley Apartments & Spa Oda Manzaraları
Image More +21 fotoğraf
Serene Valley Apartments & Spa
Kiambere Road, Upper Hill , Nairobi Upper Hill

Serene Valley Apartments & Spa misafirlere Nairobi merkezinde, Nairobi Railway Müzesi ve Parlamento Binası ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel Nairobi Ulusal Parkı ile 6,2 mi (10 km) ve Thika Road Mall Alışveriş Merkezi ile 10,5 mi (16,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 64 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Akıllı televizyonlar, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve derin küvetler. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz, buhar odası ve 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Elite Apart Daire, 3 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x