Serendivi Resort Villa

Güney Sri Lanka Sahili, Kahandamodara
Serendivi Resort Villa Genel
Serendivi Resort Villa Öne Çıkan Resim
Serendivi Resort Villa Dış Mekan
Serendivi Resort Villa Dış Mekan
Serendivi Resort Villa Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Serendivi Resort Villa
Modara Mawatha Kahandamodara Güney Sri Lanka Sahili, Kahandamodara

Ranna bölgesindeki Serendivi Resort Villa misafirlere eğlence bölgesinde, Kahandamodara Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Kalametiya Kuş Barınağı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Rekawa Plajı ile 7,8 mi (12,5 km) ve Rekawa Kaplumbağa Koruma Projesi ile 8 mi (12,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Küvet, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x