Serenada Golden Palace - Boutique Hotel

Beyrut
Serenada Golden Palace - Boutique Hotel Genel
Serenada Golden Palace - Boutique Hotel Genel
Serenada Golden Palace - Boutique Hotel Genel
Serenada Golden Palace - Boutique Hotel Genel
Serenada Golden Palace - Boutique Hotel Genel
Image More +32 fotoğraf
Serenada Golden Palace - Boutique Hotel
Abdel Aziz Street Hamra , Beyrut

Serenada Golden Palace - Boutique Hotel konaklamanızda, Beyrut merkezinde, Hamra Caddesi ve Beyrut Amerikan Üniversitesi ile yakın mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Lübnan Amerikan Üniversitesi ile 1,5 km ve ABC Alışveriş Merkezi - Verdun ile 1,9 km mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Fawzi Burj Al Hamam ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 65 klimalı oda ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Sağlık kulübü ve sezonluk açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Executive
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x