Sercotel The Gallery By KLR

Yucatan Yarımadası, Playa del Carmen
Sercotel The Gallery By KLR Genel
Sercotel The Gallery By KLR Genel
Sercotel The Gallery By KLR Öne Çıkan Resim
Sercotel The Gallery By KLR Dış Mekan
Sercotel The Gallery By KLR Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Sercotel The Gallery By KLR
Av. Constituyentes esquina 15 NTE Yucatan Yarımadası, Playa del Carmen

Sercotel The Gallery By KLR size Playa del Carmen merkezinde, Quinta Avenida yakınında ve Playa del Carmen Main Beach ile yürüyerek 7 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Xcaret Ekoloji ve Tema Parkı ile 6,3 mi (10,2 km) ve Xplor Temalı Parkı ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Sercotel The Gallery By KLR misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 160 klimalı oda iPod takma konsolu ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya 24 saat açık spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Basic Stüdyo
Room
Çatı Katı Süiti (Penthouse), 1 Yatak Odası
Room
Çatı Katı Süiti (Penthouse), 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x