Senuri Home stay

Polonnaruwa
Senuri Home stay Öne Çıkan Resim
Senuri Home stay Dış Mekan
Senuri Home stay Dış Mekan
Senuri Home stay Dış Mekan
Senuri Home stay İç Mekan
Image More +16 fotoğraf
Senuri Home stay
New Town Rd 484/1, Thisara Guest Street , Polonnaruwa

Senuri Home stay misafirlere Polonnaruwa bölgesinde, tarihi bölgede, Polonnaruwa Arkeoloji Müzesi ve Polonnaruwa Vatadage 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Nissanka Latha Mandapaya ile 1 mi (1,6 km) ve Hatadage ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

3 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve bide vardır. Misafirlere vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler mikrodalga fırın isteyebilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x