Nirmala Hotel and Restaurant

Polonnaruwa
Nirmala Hotel and Restaurant Genel
Nirmala Hotel and Restaurant Öne Çıkan Resim
Nirmala Hotel and Restaurant Dış Mekan
Nirmala Hotel and Restaurant Dış Mekan
Nirmala Hotel and Restaurant Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Nirmala Hotel and Restaurant
Circular Rd , Polonnaruwa

Polonnaruwa bölgesindeki Nirmala Hotel and Restaurant konaklamanızda, Polonnaruwa Arkeoloji Müzesi ve Parakrama Samudra ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Polonnaruwa Vatadage ile 1 mi (1,6 km) ve Nissanka Latha Mandapaya ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlerimize telefon, ücretsiz şişe su ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x