Senate Boutique Guesthouse

Route 62, Old Place
Senate Boutique Guesthouse Genel
Senate Boutique Guesthouse Genel
Senate Boutique Guesthouse Genel
Senate Boutique Guesthouse Genel
Senate Boutique Guesthouse Öne Çıkan Resim
Image More +38 fotoğraf
Senate Boutique Guesthouse
84 Milkwood Drive Route 62, Old Place

Senate Boutique Guesthouse misafirlere Knysna bölgesinde, banliyöde, Cape Floral Region Protected Areas yakınında ve Knysna Lagoon ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Garden Route Ulusal Parkı ile 1 mi (1,7 km) ve Knysna Waterfront ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

7 odada buzdolabı ve LED televizyon mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, lobide şömine ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x