First Group Knysna River Club

Route 62, Old Place
First Group Knysna River Club Genel
First Group Knysna River Club Genel
First Group Knysna River Club Genel
First Group Knysna River Club Genel
First Group Knysna River Club Genel
Image More +72 fotoğraf
First Group Knysna River Club
Sun Valley Drive Garden Route Route 62, Old Place

First Group Knysna River Club misafirlere Knysna bölgesinde, göl üzerinde, Cape Floral Region Protected Areas ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Thesen Island ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı bungalov Knysna Lagoon ile 0,1 mi (0,2 km) ve Garden Route Ulusal Parkı ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

First Group Knysna River Club misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sauna ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu bungalovda ayrıca kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Dağ Evi, 2 Yatak Odası, Lagün Manzaralı
Room
Superior Dağ Evi, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Dağ Evi, 2 Yatak Odası, Lagün Manzaralı
Room
Dağ Evi, 1 Yatak Odası, Lagün Manzaralı
Room
Dağ Evi, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Dağ Evi, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x