Sen Hotel Hai Phong

Kuzey Vietnam, Haiphong
Sen Hotel Hai Phong Genel
Sen Hotel Hai Phong Dış Mekan
Sen Hotel Hai Phong Dış Mekan
Sen Hotel Hai Phong Dış Mekan
Sen Hotel Hai Phong Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
Sen Hotel Hai Phong
919 Pho Thien Loi, Kenh Duong, Le Chan Kuzey Vietnam, Haiphong

Sen Hotel Hai Phong misafirlere Hai Phong (Quan Le Chan) bölgesinde, Navy Müzesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Lach Tray Stadyumu ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Aeon mall lê chân hải phòng ile 1,4 mi (2,2 km) ve Parkson TD Plaza ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x