Selma Appart Hotel

Bab Ezzouar
Selma Appart Hotel Öne Çıkan Resim
Selma Appart Hotel Dış Mekan
Selma Appart Hotel İç Mekan
Selma Appart Hotel Kahvaltı
Selma Appart Hotel Kahvaltı
Image More +17 fotoğraf
Selma Appart Hotel
08 Mai 1945 Section 01 lot 311 Sorecal , Bab Ezzouar

Selma Appart Hotel misafirlere Algiers (Dar El Beïda) bölgesinde, Algiers Bölgesel Ticaret Merkezi ve Jamaa El Jedid ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bab Ezzouar Alışveriş Merkezi ile 2,9 mi (4,7 km) ve Aquafortland ile 3,9 mi (6,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, asansör ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x