Hotel Ikram

Bordj el Kiffan
Hotel Ikram Öne Çıkan Resim
Hotel Ikram Dış Mekan
Hotel Ikram Dış Mekan
Hotel Ikram Dış Mekan
Hotel Ikram İç Mekan
Image More +39 fotoğraf
Hotel Ikram
5 Rue Colonel Amirouche Bordj el Kiffan , Bordj el Kiffan

Hotel Ikram misafirlere Algiers (Dar El Beïda) bölgesinde, Algiers Bölgesel Ticaret Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Aquafortland ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bab Ezzouar Alışveriş Merkezi ile 3,9 mi (6,3 km) ve Jamaa El Jedid ile 4,1 mi (6,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

25 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x