Selina Athens Theatrou

Yunan Ana Karası, Atina
Selina Athens Theatrou Genel
Selina Athens Theatrou Genel
Selina Athens Theatrou Genel
Selina Athens Theatrou Genel
Selina Athens Theatrou Öne Çıkan Resim
Image More +53 fotoğraf
Selina Athens Theatrou
Plateia Theatrou 8 Athina 105 52 Yunan Ana Karası, Atina

Selina Athens Theatrou size Atina merkezinde, Akropolis ve Syntagma Meydanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Pire Limanı ile 7,4 mi (12 km) ve Monastiraki Bit Pazarı ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 101 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Atina bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu hostel misafirlerimize 161 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bed
Bed in 6-Bed Dormitory Room
Bed
Bed in 8-Bed Dormitory Room
Private
Private Room with Shared Bathroom
Standard
Standard Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Süit
Süit
Bed
Bed in 6-Bed Female Dormitory Room
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Bed
Bed in 4 Bed Dormitory Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x