SEETELHOTEL Villa Aurora

East Coast, Heringsdorf
SEETELHOTEL Villa Aurora Genel
SEETELHOTEL Villa Aurora Öne Çıkan Resim
SEETELHOTEL Villa Aurora Dış Mekan
SEETELHOTEL Villa Aurora Kahvaltı
SEETELHOTEL Villa Aurora Kahvaltı
Image More +54 fotoğraf
SEETELHOTEL Villa Aurora
Seestraße 3-4 East Coast, Heringsdorf

SEETELHOTEL Villa Aurora misafirlere Heringsdorf merkezinde, Islands of the Baltic Sea ve Usedom Nature Park yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Swinoujscie Plajı ile 4,2 mi (6,8 km) ve Heringsdorf Plajı ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Weißer Salon, SEETELHOTEL Villa Aurora misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 31 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz, spa küveti ve sauna bulunmaktadır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x