Heringsdorf Otelleri Ara

En uygun Heringsdorf otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Heringsdorf otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Heringsdorf Hakkında

Almanya’nın Western Pomerania bölgesinde yer alan küçük bir tatil kenti olan Heringsdorf, aynı zamanda Kaiserbad adı ile de biliniyor. Alman İmparatoru 2. Wilhelm tarafından düzenli olarak ziyaret edilen bir tatil yeri olduğu için kent ‘’Üç İmparatorluk Spası’’ olarak da anılıyor.

Baltık Denizi boyunca uzanan plajlar, bugün de bölgeyi hem Almanya içinden hem de yurt dışından ziyaretçilerin geldiği önemli bir tatil rotası haline getiriyor. Kaiserstrand, yani ‘’İmparatorluk Plajı’’ olarak da ünlenen bölgede ve kent çevresinde yer alan diğer plajlarda her yaştan ziyaretçi yaz aylarında denizin ve sıcak güneşin keyfini çıkarıyor. Heringsdorf Plajı da bu yerler arasında ilk sıralarda geliyor.

Heringsdorf tarihte Alman imparatorlarının dinlenme ve yenilenme bölgesi iken bugün çok sayıda ziyaretçi burayı tıpkı dönemin imparatorları gibi kent ve çevresinde sağlık ve şifa bulmak tercih ediyor. Oteller genellikle spa turizmine hizmet ediyor ve özellikle yaz aylarında ziyaretçilerin akınına uğruyor.

Bölgede sıcaklık yıl boyunca ılıman. Bununla birlikte ilkbahardan yaz aylarının sonuna dek süren dönem Herringsdorf’u ziyaret etmek için çok daha ideal. Şehir merkezine yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bulunan Heringsdorf Havalimanı ise şehrin Almanya’nın diğer bölgeleri ve dünya ile bağlantısını sağlıyor.